Minnesota

Bekijkadvertenties

Realigro.nl is de eerste wereldwijde vastgoedzoekmachine waarmee u advertenties van te koop staande panden kunt zoeken in Minnesota

Onroerend goed te koop in Minnesota

Minnesota grenst in het noorden aan Canada, in het zuiden met Iowa, in het oosten met de Winsconsin, in het westen met de North Dakota en South Dakota

Minnesota is de 32e federale staat van de Verenigde Staten van Amerika en heeft een bevolking van 4.919.479 inwoners. De hoofdstad is Saint Paul, maar de meest bevolkte stad is Minneapolis; andere relevante centra zijn Duluth, Rochester en Bloomington.

Minnesota staat bekend om zijn meren, zijn koude klimaat en zijn "Midwestern Minnesota Nice".

Minnesota staat bekend als het land van de tienduizend meren en is de meest bevolkte staat van het land. Het wordt vaak aangehaald als een van de gezondste staten van Amerika, dus een zeer aangename plek om onroerend goed te koop te zoeken in Minnesota.

Maar de vraag is op de onroerendgoedmarkt in Minnesota die in 2018 krachtig is.

Als u een onroerend goed in Minnesota wilt kopen, moet u weten dat de gesloten verkopen 6% lager zijn dan vorig jaar, met een omzetdaling van 4%.

Er is een prijsverbetering vergeleken met vorig jaar. Huizen in Minnesota bleven ook in waarde stijgen, maar tegen een iets lager tarief dan het nationale gemiddelde. De gemiddelde verkoopprijs van onroerend goed in Minnesota is het afgelopen jaar met 8,2% gestegen en de verwachting is dat de waarde volgend jaar met 4,9% zal stijgen.

Factoren die de vastgoedmarkt in Minnesota in 2018 beïnvloeden, zijn verschillend.

Inventarisatie blijft de grootste factor voor de onroerendgoedmarkt in Minnesota. Van december 2016 tot december 2017 daalde de voorraad met 27,5%, wat resulteert in het laagste cijfer voor de vastgoedmarkt in Minnesota sinds 2004.

Het is zeker de juiste markt voor een verkoper die onroerend goed te koop heeft in Minnesota. Het aanbod blijft laag omdat de vraag hoog blijft, waardoor de huizenprijzen stijgen.

Dit betekent dat niet alleen de woningaanbieding belangrijk is om in 2018 te observeren, maar ook de beschikbare prijsklassen.

Deskundigen voorspellen dat de tarieven tegen het einde van het jaar 5% zullen bereiken, wat van invloed zal zijn op wat kopers zich kunnen veroorloven. Dit zou kunnen leiden tot een daling van de gemiddelde verkoopprijs, maar experts maken zich geen zorgen, aangezien ze nog steeds onder de hypotheekrente van 8% van de recente recessie zijn.

De beste plekken om te wonen en waar te zoeken naar onroerend goed te koop in Minnesota zijn anders.

Bijna 60% van Minnesota woont in het grootstedelijk gebied van Twin Cities. Deze bestaat uit Minneapolis, de meest bevolkte stad in Minnesota, de hoofdstad van St. Paul, en de omliggende periferie.

Zowel St. Paul als Minneapolis zijn zeer leefbare steden met betaalbare gemiddelde verkoopprijzen die steeds meer stijgen.

Forbes Magazine heeft ook in de afgelopen tijd Minneapolis uitgeroepen tot de gezondste stad van Amerika, dus het is erg goed om een ​​onroerend goed te koop in Minnesota te zoeken.

Het metropoolgebied Twin Cities is het dertiende grootste grootstedelijke gebied van het land. Daarnaast zijn er 17 steden in Minnesota met een bevolking van meer dan 50.000. De zuidelijke buitenwijken van de Twin Cities, zoals Lakeville, profiteren van krachtige scholen, een gestaag groeiende huizenmarkt.

De onroerendgoedmarkt in Minnesota voor 2018 zal de gestage groei van de gemiddelde verkoopprijzen voortzetten, maar zal de daling van voorraden en verhinderingen boven het nationale niveau moeten bestrijden. Verkopers kunnen genieten van de overvloed aan vraag en de schaarste aan aanbod.

  •  
    Harmony: de paladin van de stad Minnesota!

    Harmony: de paladin van de stad Minnesota! Ik wil investeren Maar waar? Ik wil in het buitenland gaan wonen. Maar hoe? Stop met jezelf deze vragen te stellen! Uw oplossing staat in dit korte artikel. Je hebt het goed, je moet je gewoon op je gemak voelen en jezelf bewapenen met een pen en papie ...

Kaart, prijsontwikkeling en statistieken

Related panden

Cod. 11641

Verkoop 2 Slaapkamers, Minnesota, Saint Paul, Saint Paul, Saint Paul

259,228.54EUR
Verkoop
2 Slaapkamers

50 m²
appartement te koop
UNAVAILABLE
Cod. 7036

Verkoop 5+ slaapkamers, Minnesota, Minneapolis, Minneapolis, Minneapolis

165,906.26EUR
Verkoop
5+ slaapkamers

40 m²
Grote studio in Art Deco gebouw
UNAVAILABLE
Kaart, prijsontwikkeling en statistieken
2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Voorkeuren

    Stel uw voorkeuren in zoals taal, munteenheid en vierkante meters of square feet, voor een beter resultaat op de Realigro website.

    Stel nu Dit bericht niet meer tonen
BB